instagram

Nuorisopsykoterapiasäätiö

Hyvä asiakas hyvällä asialla.

Teetimme yhteisömme kotisivut Planetoidilla. Yhteistyö oli mutkatonta ja luovaa. Planetoidin kundit loivat meille tilan jossa saatoimme ideoida sivuja vapaasti ja he tekivät meidän näköistämme jälkeä. Logomme uudistui ja säilytti samalla tärkeät juurensa. Olin myönteisesti yllättynyt kuinka nopeasti planetoidilaiset tarttuivat kesken prosessin muutosehdotuksiin tai ongelmiin, ja fiksasivat ne. En voi olla arvostamatta heidän käsityöläisasennettaan, jossa sivujen osaset luodaan itse. Sivuista tuli sellaiset että saatamme itse päivittää niitä helposti ja vaivattomasti. Voimme suositella Planetoidia lämpimästi.

Antto Luhtavaara, Nuorisopsykoterapia-säätiö
Logon lähtökohtana oli säätiön ylläpitämä talo. Talo ja polku antavat sopivia viitteitä alitajuntaan.

On aina ilo tehdä hyvää jälkeä asiakkaalle, joka tekee tärkeää työtä. Nuorisopsykoterapiasäätiö työskentelee nuorten mielenterveyden hyväksi kouluttamalla terapeutteja, julkaisemalla materiaalia ja pitämällä erilaisia koulutuksia.

Suunnittelimme säätiölle uuden logon alusta asti ja uusimme myös verkkosivut. Uudistuksen yhteydessä loimme intran, jolla terapeutit voivat helposti päivittää tietojaan sivustolle. Jumppasimme myös etusivun copyn kohdalleen.

Pääset sivuille tästä.

Verkkosivuille rakennettiin mystistä kuvamaailmaa.
Toisinaan teemme Nupsylle myös tapahtumakutsuja joissa saa hieman irroitellakin.

Ota yhteyttä!

Tule tutustumaan ja kertomaan projektistasi. Se maksaa vain hetken aikaasi ja teemme hyvää kahvia.