instagram

Työkalumme

Nykyään pienessäkin verkkoproggiksessa on paljon pakollisia elementtejä ja se sovitetaan tietystä pipelinesta läpi. Tässä joitain työkaluja, joiden avulla meidän prosessimme nopeutuu aika villisti — poislukien ilmeiset kuten fotari, sähköposti jne.

Toggl

Kun projekti on aloitettu, käytämme Togglia tuntiseurantaan. Sovellus pyörii kivasti niin verkossa kuin kännykässäkin. Käyttöliittymä ei ehkä ole täydellinen mutta kaiken kaikkiaan Toggl on mainio, täältä löytyy kattava arvostelu.

Affinity Designer

Adobe ei vieläkään tarjoa pakettia jossa olisi vain fotari ja illu. Siispä tarvitsimme vektorisoftan ja Affinity Designer vastasi kutsuun. Joitain kivoja ominaisuuksia siitä puuttuu, mutta meidän tarpeisiimme Affinity Designer riittää toistaiseksi.

Processwire

Joustava ja ihana CMS.

Wordpress

Kun joskus harvoin rakennamme vielä blogeja, käytämme WordPressiä.

Git & Github

De facto versionhallinta ja oleellinen osa projektinhallintaamme.

Atom

Kunnon editori säästää hurjasti aikaa. Atom on intuitiivinen ja yhteisö puskee pihalle plugareita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Sass

CSS spiidissä ilman ilkeitä sivuvaikutuksia. Sass laajentaa CSS:n syntaksia muuttujiin, nestattuihin määrityksiin ja tarvittaessa hyvinkin monimutkaisiin, elämää helpottaviin rakennelmiin. Kun Sassin vielä yhdistää task runnereihin, saadaan aikaan todella virtaviivainen tuotantoympäristö.

Kahvia

Kaikki vaan on nätimpää hyvän kahvin kera.